Направиха Ким Кардашиан на "брашнен чувал" на червения килим

Животът

23-03-2012, 20:44

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Риалити героинята Ким Кардашиан претърпя брашняна бомбандировка докато преминаваше по червения килим на светско събитие.

Ким Кардашиан претърпя брашняна бомбандировка на червения килим на светско събитие.

Това се случи в Лондон, точно когато Ким се опитваше да промотира новия си парфюм.

Според "Вашингтон пост", жената която е хвърлила брашното по риалити звездата, крещяла нещо като "отвратителна кожена вещица."

Ким бе критикувана от различни групи борещи се за правата на животните, поради навика й да носи дрехи от естествена кожа.

Тя не е повдигнала обвинение, но деянието е регистрирано и може да бъде заведено дело. По-късно въоръжената с брашно нападателка е била освободена.

"Това вероятно е най-лудото, неочаквано, странно нещо, което някога ми се е случвало," казва Ким пред E! Online. "Както казах на моя гримьор, аз исках повече прах и това е куп от полупрозрачна пудра точно там където го желаех."

Парамедици са били призовани в хотела, но Ким казала, че не се нуждае от медицинско лечение. Тя се качила в стаята си и се преоблякла. После се е върнала на събитието.

Крис Дженер пък предупредила хората около себе си: "Ако някой идва към мен с нещо, извикайте охраната."

Клое Кардашиан-Одъм написа в Туйтър: "Бих искала да съм със сестра ми тази вечер. Обзалагам се, че жената не би се осмелила да направи нещо на Ким."

Бременната сестра на Ким, Къртни Кардашиан пък пише: "Чудя се, дали биха се осмелили да хвърлят брашно по мен - пълна с хормони и бременна!"

През декември миналата година, приятелят на Ким, Джонатан Чибан, също бе бомбардиран с брашно. "Това е за Крис Хъмфрис", крещеше човекът преди да хвърли брашното в лицето Чибан. Това се случи, когато той излизаше от бижутерски шопинг в Нюйоркския магазин Dash на Кардашиан.

Според наблюдателите, нападението е дело на активисти от ПЕТА.

Но от ПЕТА (Хора за етично отношение към животните) твърдят :   "Това не е наше дело, получихме видео от сцената, заклеймяваща носенето на кожа." Представител за организацията каза още: "ПЕТА опита всичко - от любезни писма до публични протести, но Ким Кардашиан не е развълнувана от новината, че животните са бити, убивани с ток и дори одирани живи за производството на кожени облекла. Може би хвърлянето на брашно по нея ще я накара да се замисли, щом нашите любезни жалби не успяха".

ПЕТА има огромно количество известни поддръжници,  в това число Алек Болдуин, Кристен Уиг, Натали Портман, Синди Крауфорд и рапърът Комън.

Ева Мендес също неотдавна своята подкрепата към ПЕТА:

"Ще съм вечно благодарна на ПЕТА за създаването на информираност в живота ми относно правата на животните ... хората трябва да се запитат, от където идва всичко, било то за храната или някоя много готино чанта.
Остава ми да се надявам, че повече дизайнери ще спрат да използват истинска кожа".

По-рано този месец Ким облече кожена жилетка на модната седмица в Париж.    Тя комбинира жилетката с бежови велурени панталони и обувки, инкрустирани с перли, проектирани от Кание Уест за Джузепе Заноти, които струваха зашеметяващите 6000 долара.

"J'Adore обувките ми тази вечер!", пише Ким към прикачената снимка на екстравагантни обувки.

Ако от ПЕТА отидат до Москва и видят колко много кожени палта се разхождат там ще им се прииска да засипят руската столица с брашно. Но там рискуват кървава разплата, братушките не се шегуват.