ЕКСКЛУЗИВНО! Мис Пловдив 2012 – блясък и икономически науки

Архив Пловдив

24-03-2012, 09:14

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Пламена сподели преживяното за ПловдивУтре, минути след като грабна короната 

20-годишната красавица Пламена Кисьова е Мис Пловдив 2012. Малко след като получи титлата хубавицата пристигна в Планет клуб, за да отпразнува победата си. На Афтър партито в нейна чест, тя сподели радостта си с приятели и със своя любим. Пловдивчанката бе много развълнувана от победата и с нетърпение очаква да представи подобаващо града ни в конкурса Мис България догодина. Пламена следва международни икономически отношения и мечтае да продължи обучението и развитието си в чужбина. Тя е поредното доказателство, че нашите миски са перфектно съчетание между ум и красота.

Как си? Вече си новата Мис Пловдив?

Щастлива съм, че спечелих конкурса! Въобще не го очаквах. Още съм в еуфория от станалото и не мога да го осъзная. Малко съм притеснена, защото не знам какво ме очаква и какво ще ми се случи.

Ще участващ в конкурса Мис България догодина. Готова ли си за победа?

Живот и здраве догодина ще представя Пловдив. Много обичам града, в който живея и се надявам да накарам пловдивчани да се гордеят с мен.

Изглеждаш прекрасно. Как поддържаш тялото си?  

Честно казано, не полагам големи усилия. Не пазя диети, не спортувам усилено, само за здраве и тонус. Просто такави е структурата на тялото ми.

Тук си с твоето гадже. Не те ли ревнува?

Заедно сме от три години. Имаме сериозна връзка. Тази вечер е тук с мен и ме подкрепи да участвам в конкурса. Надявам се да го прави и занапред при предстоящите ми участия и ангажименти. Много се радвам, че го имам до себе си!