26 март: Материални стремежи и чувствени удоволствия

Архив Пловдив

26-03-2012, 09:47

Автор:

Елена Пенчева, ВарнаУтре

Всичко от Автора

Слънце в Овен, Луна в Телец

Астрологична картина за деня 26 март

Прекрасен, оптимистичен старт на седмицата ще зададе стремеж към проява на личните качества и таланти и то по начин постигането на хармония или благоденствие. А защо не и двете? обстоятелствата ще ни подтикват към изява на индивидуалността ни, а благодарение на общуването с околните можем да открием и някои дремещи способности в себе си. Това откритие ще ни даде нови надежди и ще открие пред нас нови сфери на реализация. Мощен стимул ще се окажат потребностите на хората, които обичаме. В търсенето на начини да ги удволетворим е възможно да открием съкровища за себе си. Проявете повече нежност и състрадание, готовност за помощ и желание за благотворителност. Отдаденото ще ви се върне многократно.

Множеството благоприятни предпоставки, както и прекрасното настроение днес могат да ни тласнат и към поддаването на собствените ни слабости.Хубаво е да си угаждаме и да се грижим за нуждите си, но потъването в удоволствията може да ни лиши от възможността да постигнем повече благополучие в живота си или да използваме шансовете които съдбата сега богато ни предоставя.Щедростта и няма да е вечна, а и даровете и трябва да бъдат заслужени. Днешния прилив на оптимизъм и ентусиазъм можем да използваме много добре за да уловим и анализираме перспективите пред нас и стъпките, необходими за постигането на целите ни.

Луната в телец, подчертава земната стихия и подсказва повече възможности и желания за постигане на хармония и удоволствие от живота.Следобедните часове са подходящи за шопинг, посещение в салон за красота и романтични срещи.Ще ви бъде лесно да дадете израз на емоциите си и да засвидетелствате чувствата си с щедри жестове и демонстрации на близост.

Работа и бизнес

Днес интересът ни ще бъде насочен към действия целящи постигането на финансова стабилност. Ще можем да направим практични инвестиции, разумно да разпределим средствата и ресурсите си. Разговорите също ще се въртят около темата за финансовите условия по сделките и възнагражденията за положения труд. По важните решения обаче все пак следва да отложите до началото на април. Днес се концентрирайте най- вече върху текущите си нужди.

Здраве, хранене и красота

Хубавата храна, спокойните разходки сред природата, масажи и леки физически натоварвания-всичко това предполагам е далеч от представата ви за първия делови ден от седмицата. Дори да успеете обаче да се насладите на едно от изброените удоволствия ще сте задали необходимия минимум за да подкрепите здравето и самочувствието си.

Денят е уникален по отношение на грижите за външния вид.Всичко което направите за себе си ще има удволетворяващ и траен ефект.Отделете специално внимание на кожата-нахранете я богато, а тя ще ви се отблагодари със сияен и здрав вид.

Нахранете и себе си-гладуването днес е противопоказно, а лишенията ви нямат да постигнат търсения ефект.

Уязвими органи са ушите, гърлото и устата. Отложете посещението при стоматолог за средата на седмицата.

http://www.varna.utre.bg/horoscope/320-26_mart_materialni_stremezhi_i_chuvstveni_udovolstvia