Наплив на наематели за новия търговски център

Архив Бургас

03-04-2012, 13:05

Снимка:

gtc.com.pl

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

90% от търговските площи на морския мол са предварително наети.

Новият търговски център в Бургас се превърна в хит за търговците в региона и до момента 90% от площите са предварително наети. 

Той все още не открит, но според управата му, чрез него за първи път в града идват водещи имена от световния моден бизнес, както и най-успешната международна кинокомпания Cinema City.

Мениджърите имат амбицията да демонстрират уникални атракции и забавления. Бъдещите наематели са привлечени от възможността да работят в единствения в страната търговско-развлекателен център, сертифициран мол по международен стандарт LEED за устойчиво строителство.

Предимствата, които дава сградата благодарение на енергоефективните мерки, ще снижат значително разходите.

Специалната концепция за осветление на цялата сграда ще създаде усещане за свобода и душевен комфорт сред посетителите, което според експертите увеличава драстично желанието за шопинг.

В Бургас инвестицията е с дългосрочни перспективи. “Заложихме на екоконцепцията и изградихме първия в региона зелен търговски център, защото сме убедени, че трябва да се грижим за планетата си.

Икономията на енергия е само един от аспектите на дизайна. Чрез най-съвременна концепция за осветление ние постигаме значително по-гостоприемна атмосфера и посетителите ще се почувстват специални и обгрижени”, разкри Дани Беркович, изпълнителен директор на  GTC България.