Видолов вади от нафталина бунтар

Архив Пловдив

04-04-2012, 18:59

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Централният защитник Николай Домакинов излиза титуляр срещу Нефтохимик за първи път тази пролет

Треньорът на Ботев Костадин Видолов има намерение да извади от нафталина ветерана Николай Домакинов и да го пусне титуляр срещу Нефтохимик в събота, научи Plovdivutre.bg. Централният защитник бе обявен от предишния наставник Милен Радуканов за един от бунтарите в отбора и затова не помирисваше терен от началото на пролетния дял в Източната „Б” група.

В предишния мач на канарчетата Домакинов също не игра, но причината затова бе изкуственият терен в Поморие. Ветеранът дълго време страдаше от различни контузии и в Ботев предпочетоха да не рискуват излишно здравето му. Сега 32-годишният футболист най-вероятно ще си партнира в центъра на отбраната с Николай Димитров – Ноко. На пейката пък ще седне любимецът на БГ Моуриньо - Венци Бонев.

Днешната тренировка на жълто-черните се проведе на градския стадион „Пловдив”, тъй като по същото време „Брестник” играеше на „Беркут” с аутсайдера Спортист (Роза) мач от междинния кръг на Югоизточната „В” група. В състава на Ботев няма нито един контузен футболист, след като и бившият капитан Николай Манчев поднови занимания.