Британско шоу се подиграва с Митьо Крика с фалшиви субтитри

Архив Бургас

05-04-2012, 13:06

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Митьо Крика бе скъсан с три пъти "не" от съдиите в шоуто “Великобритания търси талант”, въпреки 9-те тухли, които строшиха на главата му. 

Митьо Крика се пробва във "Британия има талант", на което "България търси талант" е нашенски аналог.

Той участва в епизод 2 на 6-тия сезон на предаването, което е излъчено на 31 март по британската ITV2.

Вижте какви "забавни" субтитри пуснаха на думите на български на Крика.

Представянето на културиста в шоуто започва още зад кулисите с думите "Здрасти! Аз съм Димитър. Аз съм на 36. Аз съм охрана. Аз съм твърде силен, вярвайте ми". След което демонстрира някои от способностите си, включително чупи три дълги захарни бонбона наведнъж и след това ги схрусква.

До тук бжеше добре с английския. Следва изказването "Днес аз ще направя бетонни блокове в главата си. И моят асистент счупва с чук". Крика допълва обясненията с жестове. След това с усмивка казва "Това е много опасно. Лудо опасно".

След което дават тайно записан кадър, на който Митьо казва на български: "Много духа тук. Да не ми се схванат краката". След което ги покрива с кърпа.

Какво превеждат английските субтитри обаче? "Не съм си правил педикюр от повече от седмица. Стъпалата ми изглеждат възмутително". Когато и ги покрива с кърпа, надписите са "Не искам съдиите да ги видят такива".

Следва, отново на английски, Митьо казва "Никога не съм бил в Блекпул (мястото, където се провежда кастингът, бел. ред.). Много е хубаво". В следващия кадър на български Крика казва "След малко сме ние", а субтититрите, разбира се, изписват друго. "Харесвам Блекпул, напомня ми на България, само без планините... и реките и горите. С изключение на това е почти същото".

Митьо казва на английски. "Трябва да тренираш здраво, за да си номер едно". Следва отново таен запис зад кулисите, на който обаче не се чува какво точно казва. Превод обаче има "Хей, момчета, чудили ли сте се какво е станало с Орвил?". Орвил Патката е британска мъпет кукла, управлявана от вентролога Кийт Харис в неговото шоу през 80-те, излъчвано от BBC.

Най-после, след цялото задкулисно въведение, Крика се качва на сцената. Представя се за Димитрий. На въпрос на журито, дали е грък, той отговаря, че е от България и живее в Англия от две години. 

"Това е микс от демонстрация на карате и вдигане на тежести", обяснява номера си Митьо. Влизат асистентите му Димитър и Николай и започват да нареждат последователно 9 газобетонни тухли върху главата му.

С червен надпис на екрана се изписва "Внимание! Не пробвайте това у дома!". През цялото време на номера на Крика журито прави ужасени гримаси, публиката също. Той получава два отказа, още преди да са строшили тухлите на главата му. Третият - в секундата, в който номерът е свършил.

Саймън Коуъл му казва: "Моят съвет е да вземеш две сладки момичета (вместо
 Димитър и Николай, бел. ред.), не използвай найлонов плик и направи номера да изглежда по-добре". 

Зад кулисите водещият слага до него две момичета, за да е по-забавно, както препоръча Коуъл. Отново нареждат тухли на галавата му, но този път три и ги чупят. 

Водещият го пита, дали иска да си тръгне с момичетата и Митьо си тръгва с тях.

Ами, английски хумор.