Смях! Бранко урежда трансфер на Даксон

Архив Пловдив

06-04-2012, 11:35

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Не подписвай нищо с никой, преди да пристигна в Пловдив, настоявал сърбинът пред бразилския халф

Феновете на Локо (Пд) могат да бъдат напълно спокойни, че техният любимец Даксон да Силва няма да напусне скоро Лаута. Това е така, защото с евентуалния трансфер на бразилеца се е заел не кой да е, а сръбският пишман мениджър Бранко Милованович, установи Plovdivutre.bg след собствена проверка.

Бившият спортен директор на черно-белите се е впрегнал да търси отбор на халфа и постоянно му надувал главата по телефона с разни небивалици. „Не подписвай нищо с никой, преди да пристигна в Пловдив. Скоро ще играеш футбол в голям клуб”, заявил Бранко на Даксон, разказват нашите източници.

Припомняме, че същият този Бранко не може вече цяла година да продаде своя любимец Ненад Лукич и само го разкарва като панаирджийска мечка насам-нататък. Лукич все още има редовна картотека в Локо (Пд) и даже заема една от квотите за чужденци, въпреки че доста отдавна си събра багажа от Лаута.

На всичко отгоре цяла зима Милованович се опитваше да продаде Сержиньо в китайски клуб, но със същия успех. Сърбинът мътеше главата на собственика Коко Динев, че ще уреди трансфер в първодивизионния Джиянгсу, където треньор е сънародникът му Драгомир Окука, припомня Plovdivutre.bg.