Сърдит руснак вдигна гълъбите от Лаута

Архив Пловдив

07-04-2012, 13:16

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Вратарят Андрей Павлов се разбесня, че не е титуляр срещу Видима, договорът му експресно бе прекратен по взаимно съгласие

Вратарят на Локо Андрей Павлов се разсърди, че е дълбока резерва в отбора и избяга в родината си Латвия, признаха за Plovdivutre.bg от Лаута. Етническият руснак проведе спешен разговор със собственика Коко Динев веднага след края на мача с Видима-Раковски и двамата се разбраха да разтрогнат договора на футболиста с клуба по взаимно съгласие.

Чашата на търпението за Павлов преляла, когато установил, че ще е резерва и срещу Видима, въпреки че титулярът Иван Караджов получи почивка и бе изваден от групата. Павлов дори си позволил да повиши тон срещу треньора на вратарите Игор Кулиш, който в прав текст му обяснил, че Стоян Ставрев се намира в по-добра форма от него. Последвали звучни руски псувни и дори закани за саморазправа, уточниха от кухнята на Лаута.

В крайна сметка Павлов повтаря случая с хърватина Дино Шеремет и си тръгва от Локо без дори да запише една минута в официален мач. Това всъщност ще му помогне да си намери отбор от латвийското първенство, което още не е стартирало, научи още Plovdivutre.bg.

Локо пък ще завърши настоящия сезон с Иван Караджов и Стоян Ставрев. Ако някой от тях се контузи или бъде наказан, ще се наложи привличането на някой от юношеските вратари в клуба. Както е известно, титулярът от есента Флориан Лучини се възстановява в момента от операция на коляното и ще бъде готов за игра едва в средата на месец май.