Балъков решава ще играе ли Черноморец в Европа

Архив Бургас

14-04-2012, 11:26

Автор:

Васил Хаджийски

Всичко от Автора

Екипът на Краси има да получава над 1 милион от Митко Събев и общината, задава се лавина от дела

Участието на Черноморец в евротурнирите е поставено на картата "Красимир Балъков", научи БургасУтре.

Според наша информация бургаският клуб дължи на търновеца и екипа му над един милион лева! Става дума за Фреди Бобич, за Илия Груев, за Йончо Арсов, за Душан Буковац, за доведеният от тях мениджър по рекламата.

Уникалното е, че е завлечен и човек, който работи във ФИФА - специалист, привлечен преди две години да направи цялата схема по създаване и управление на кампуса. От постигнатите договорки с тях по разсрочване на задълженията, зависи ще даде ли лиценз БФС на Черноморец.

Неслучайно преди седмица от "Иван Асен" алармираха, че отбор извън София, който е много близо до евротурнирите, може да има сериозни проблеми с лиценза. След като Литекс и Лудогорец вече бяха похвалени за изрядни документи, остава това да е Черноморец, тъй като друг тим извън столицата, който да е подал заявка за евроквота няма.

Допйлнителен ужас за Митко Събев е задаващата се лавина от дела срещу клуба. Над 15 такива вече вървят, а се очаква в скоро време да се заведат поне още толкова. Става дума за бивши футболисти, масажисти, рехабилитатори, администратори и почти целия персонал от медицинския център.