Шарън Озбърн за Саймън Коуел: Той страда от синдрома на малкия пенис

Варна Лайф

18-04-2012, 14:55

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Шарън Озбърн заклейми продуцента на X-фактор, че е развратничил с Дани Миноуг и че всичките му комплекси се дължат на малкия му размер.

Предполагахме, че всички тези тесни тениски с V-образни деколтета компенсират нещо!

Меко казано, Шарън Озбърн и Саймън Коуел са в средата на малка вражда.

Набързо предисторията:

В автобиографията си Саймън Коуел твърди, че Шарън Озбърн напуснала „Х Фактор", защото го ревнувала. Саймън имал множество афери и изневерявал на приятелката си с Дани Миноуг, докато работели заедно в Шоуто за таланти.

Саймън Коуел е най-богатият мъж, който се занимава с телевизия, според годишната класация на сп. "Форбс" за 2009-та година. Приходите на члена на журито на American Idol за периода юни 2008-юли 2009 година се изчисляват на 75 млн. долара. Освен с риалити шоуто за набиране на певчески таланти Коуел е популярен и с участията си в още две известни предавания в Щатите - The X Factor и Britain's Got Talent.

Едва на второ място престижната класация на списанието е поставиламедийниямагнат Доналд Тръмп с 50 млн. долара

Шарън Озбърн, известна като съпруга на Ози Озбърн, удари в десетката направо в дневното си токшоу "The Talk."

"Той твърди, че съм си тръгнала, защото е имал афера с Дани", казва Шарън, "Истината е, че напуснах, защото не харесам това момиче. Когато не ти е забавно, просто си тръгваш! "

Шарън добавя: "Саймън и неговите "хора" или който е отговорен за автобиографията, разказват сензационна история, написана защото Саймън обича да се възвеличава. Той обича да е център на вниманието. Обича публичността, която получава."

"Никой не напуска Саймън," казва Шарън, " Той ви уволнява. Когато напускате по собствено решение, той не обича така. "

И накрая Шарън го закова с думите: "Мисля, че той е жертва на синдрома на малкия пенис."

Чудесен начин да се пусне бомба от високо, Шарън! Сега Саймън получи ново внимание и публичност, а може би армия от почитателки на малките пениси ще го атакуват.

"Той е богат, той е могъщ, той е творец, той има всичко, освен.... (тук водещата сочи в чатала си) Не всичко се купува", е точната реплика, с която  Шарън обвини Саймън, че има молив вместо пенис!