Снимат български „Туин Пийкс”

Архив Бургас

18-04-2012, 09:31

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

 Продуцентите на „Стъклен дом” готвят сериали с мистериозни сюжети

Продуцентите на "Стъклен дом" и "Под прикритие" Димитър Митовски и Димитър Гочев обявиха, че скоро започват работа по две изцяло нови телевизионни продукции, пише в. Монитор.

Едната от тях ще държи в напрежение зрителите, както навремето се случваше с култовия сериал на Дейвид Линч „Туин Пийкс”. Митовски и Гочев се зарекоха, че тази есен ще предложат нещо, което ще шокира аудиторията. Това допълнително предизвика асоциациите със сагата, която разследваше смъртта на Лора Палмър.

"Да, говорим за нови сериали, които ще са насочени към младата аудитория. Единият ще бъде с елемент на мистерия, който ще внася напрежение и интрига, типичен драматичен продукт. Другият обаче ще е нещо, което досега не е правено в България. Смятам, че ще е адски изненадващ за широката публика", коментира Димитър Митовски пред bTV.

Продуцентите съобщиха, че искат да работят отново с актьорите от "Стъклен дом", като планират да привлекат голяма част от звездите в предстоящите си проекти. Причината е, че тези лица вече са много популярни, но също така са добре подготвени за условията на заснемането на телевизионен сериал.

За финал двамата продуценти се обединиха около мнението, че в България вече се правят силни тв продукции и като цяло отношението на звездите към малкия екран се е променило.