Матю Макконъхи и Чанинг Тейтъм се събличат в "Magic Mike"

Варна Лайф

20-04-2012, 19:15

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Матю МакКонъхи играе пенсиониран стриптизьор във "Вълшебният Майк", режисьорът Стивън Содърбърг ("Бандата на Оушън") е избрал за главно действащо лице Чанинг Тейтъм. 

Трейлърът, който всички чакахме, и когато казвам "ние", най-вече визирам себе си, най-накрая се появи.

От миналата година се снима един малък филм с много мъжки стриптийз, наречен "Вълшебният Майк," чували ли сте за него?

Трейлърът показва, Чанинг Тейтъм, Алекс Петифър, Матю Макконъхи и Джо Манганиело както мъже, които изкарват пари със събличане, разголване, малко отегчение и угнетение.

За начало, Матю Макконъхи е създаден да играе стриптизьор ама пенсиониран, но като главен герой изпъква Чанинг Тейтъм. Тейтъм играе екзотичен танцьор със златно сърце. Не, шегувам се.

Той се изявява като стриптизьор, който иска да прави мебели по поръчка.
Именно за това се разказва във филма - Чанинг Тейтъм е горещ стриптизьор, но истинската му страст е правенето на масички. Представяте ли си?

Докато Тейтъм играе най-обещаващата звезда на стриптийз клуба, Петифър е бързо развиващ се нов талант. Майк (Тейтъм) взема под крилото си младия начинаещ танцьор (Петифер) и го превръща в една от звездите на нощния клубен живот.

Макконъхи играе собственик на стриптийз клуба, харизматичния Далас – бивш екзотичен танцьор и настоящ собственик на известния клуб “Xquisite”, в който работи героя на Тейтъм. Оливия Мън е дамата, която изпъква като една от водещите женски роли. Това очевидно ще бъде много горещ филм за жените, които ще го гледат.

Неслучайно режисьорът Стивън Содърбърг ("Бандата на Оушън") е избрал Чанинг Тейтъм в основата на филма са залегнали реални факти от живота на Тейтъм, който преди да стане актьор се е занимавал професионално със стриптийз в Тампа, Флорида.

Филмът е с оценка R в САЩ което означава, че е забранен за лица под 17 години без придружител, каква ще е рестрикцията у нас не се знае. Лентата със сигурност ще събере тълпи от превъзбудени американски каки пред кино театрите на 29 юни. Родната премиера все още не е обявена.