Александър Томаш се побърка, чака служебна загуба за Ботев

Архив Пловдив

22-04-2012, 17:59

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Капитанът на Етър се гаври с жълто-черните, имали най-смешната защита в „Б” група

Капитанът на Етър Александър Томаш явно се е главозамаял от поражението с 1:3 от Ботев и изговори куп глупости по адрес на жълто-черните, научи ПловдивУтре. Централният защитник до такава степен е загубил връзка с реалността, че поиска служебна загуба за пловдивчани.

Треньорът ни е ударен с бутилка, така че спокойно може да ни се присъди и служебна победа, започна бисерите си Томаш.

Феновете помогнаха на Ботев да вземе 3 точки, но това беше много грозно. Футболистите говореха на терена, че ако не бият, мачът няма да свърши. Няма да споменавам конкретни имена, каза още бранителят.

След това обаче той изсипа и няколко обиди към жълто-черните.

Мисля, че в защита Ботев е един от най-неорганизираните отбори в „Б” група. В този мач футболът умря. Познавам Сашо Кривия, играл съм в един отбор с него, но не може постоянно да ходи до съдията и да го псува. Казах го това и на Таско, но той – нищо, приключи с разсъжденията Александър Томаш.

ПловдивУтре припомня, че същият този Томаш тръгна към големия футбол именно от родния клуб на Сашо Александров – Марица. По времето на президента Георги Георгиев – Гецата младият тогава защитник бе преотстъпен от ЦСКА да се обиграва на стадиона в Кършияка.