Анн-Джи е секси полицай в ТВ сериал

Варна Лайф

26-04-2012, 13:27

Снимка:

TV7.bg

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Анн-Джи играе секси "полицай" в сериала "Сутришен Блок" то TV7. Серията ще се излъчи тази вечер от 20:00 и представлява екшън, изпълнен с неочаквани обрати, страстен стриптийз и много комични ситуации.

R&B певицата Анн-Джи се превъплати в секси полицай в

новият сериaл по ТВ7 „Сутрешен блок” в главната роля с Тодор Колев.

Анн-Джи беше поканена като гост звезда за два епизода в новата ТВ комедия.

Певицата, завършила НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, влезe бързо в роля и успя да очарова не само с красотата си но и с перфектното си чувство за хумор екипът на „Сутрешен блок”.

Съвсем скоро очакваме блондинката и на голям екран, сподели Профаил!

Серията ще се излъчи тази вечер от 20:00 и представлява екшън, изпълнен с неочаквани обрати, страстен стриптийз и много комични ситуации.

Тодор Колев празнува 45 години в телевизионен ефир и си подарява кола, колегите му от Блока изненадват него и мъжката аудитория на TV7, събличайки скандалната Анн-Джи, а буйният фирмен купон завършва в ареста...

Ще видим и Зара като приятелката на продуцента Хаджибеломорски, която за първи път се появява по телевизията, за да демонстрира усвоеното в Ню Йорк актьорското майсторство.

Екипът на комедийния сериал и TV7 продължават с опитите си да идентифицират феновете на Тодор Колев, които са заснели и изпратили в телевизията любопитни кадри с надпис "Нашият блок гледа Сутрешен блок по TV7".

От Facebook страницата си TV7 приканва посетителите да помогнат с установяването на локациите – жилищни блокове в София, за да покани и самите автори на материалите в "Сутрешен блок".