Марая Кери и Ник Кенън празнуват вечната си любов

Варна Лайф

02-05-2012, 14:10

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Музикалните суперзвезди, долетяха с частен самолет в Париж в петък и подновиха обетите си във вечна вярност на върха на Айфеловата кула.

Честита годишнина на Марая и Ник!

Музикалните суперзвезди, които сключиха брак с изненадваща церемония на Бахамските острови през 2008 г., празнуват четвъртата годишнина от сватбата си и първия рожден ден на близнаците им, Марокан Скот и Монро.

Всяка година на годишнината си, Ник и Марая подновяват своите обети и тази година не се различава. Двамата долетяха с частен самолет в Париж в петък и подновиха обетите си във вечна вярност на върха на Айфеловата кула.

"Тази вечер беше една невероятна нощ", написа в социалната мрежа певицата. "Не мога да изразя колко прекрасно е да подновим обетите си в Париж, на върха на Айфеловата кула."

Марая (43) изглежда зашеметяващо в бяла рокля с форма на русалка с черен колан, докато 31-годишният Ник, сложи черна вратовръзка на белия си костюм за този повод.

След това двойката вечеря в прочутия ресторант "Le Jules Verne” ( Жул Верн), с изглед към града на светлините.

Според списание Пийпъл, Марая е забелязана да пазарува за близнаците си в бебешката секция на Dior и в магазина флагман на Louis Vuitton на Шанз – Елизе.

Ник, който се бори със здравни проблеми, си пада по певицата откакто се помни, но се решава да действа през 2005 година, когато я представя за наградата й Детски Избор.

"Бях толкова нервен, но реших да се пробвам и да видя какви са шансовете на моята цел и я целунах по бузата! Трябваше да го направя", казва Ник.

Любовта на двойката бе подложена на тест по-рано тази година, когато водещия на "Америка търси талант", бе приет в болница за кръвни съсиреци в белите дробове.

"За мен вечната любов е една спойка, която не може да се разруши. Това е като любовта ми към близнаците и Марая. И когато се налага да преминете през изпитания и грижи, тази любов ви държи, на нея се уповавате, и минавате през всичко."

Марая, която бе описана от съпруга си Ник, като "красив и талантлив човек", създаде парфюма "Forever", който е вдъхновен от съпруга й и е посветен на любовта на двойката. Ник няма как да не е поласкан и от песента посветена му от певицата „Принадлежим си”( "We Belong Together").