Джулай морнинг в Созопол, защо не?

Архив Пловдив

12-05-2012, 13:29

Автор:

Елза Парини, ВарнаУтре

Всичко от Автора

Големите гостуващи имена, включени в програмата за 29 и 30 юни тази година, са американците Tortured Soul, Black Coffee от ЮАР, японските фънк величия Osaka Monaurail, както и един от най-популярните професионалисти диджеи - DJ Spinna

За втора поредна година има още една алтернатива за посрещане на изгрева в първото Юлско утро.

Sozopol Fest запълва празното място в картата на българското Черноморие, нареждайки се до рок концертите в Каварна и Spirit of Bourgas.

Плажният музикален фестивал Sozopol Fest - July Morning ще посрещне любителите на хаус, соул и фънк музиката на брега на къмпинг "Градина" за две вечери и общо около 36 часа с разнообразни музикални изпълнители от България и чужбина, съобщиха организаторите.

Големите гостуващи имена, включени в програмата за 29 и 30 юни тази година, са американците Tortured Soul, Black Coffee от ЮАР, японските фънк величия Osaka Monaurail, както и един от най-популярните професионалисти диджеи - DJ Spinna.

Българските имена, които ще закрият втората вечер на Sozоpol Fest и заедно с публиката ще посрещнат изгрева, ще бъдат Белослава, групата Dirty Purchase, DJ Marten, DJ Ihou плюс още няколко имена, които ще разберете малко по-късно.

На плажа 36 часа без прекъсване ще звучи музика в стиловете соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж, ню джаз.

В дневната част на Sozopol Fest посетителите ще имат възможност да се научат или да поупражняват своите kite, windsurf и wakeboard умения, да разпуснат в chill-out зоните или да открият още много други забавления, които ще се случват в рамките на фестивала.

Първите 500 билета за двата дни на Sozopol Fest са на цена от 60 лв.
29 Юни – 40 лв. на предварителна продажба от eventim.bg/ 45 лв. на място
30 Юни – 75 лв. на предварителна продажба от eventim.bg/ 85 лв. на място
Място за палатка: 1 ден – 3 лв./2 дни – 5 лв.