Първият рожден ден на близнаците на Марая Кери

Варна Лайф

15-05-2012, 18:59

Снимка:

DemBabies.com

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Близнаците Монро и Марокан си имат собствена уеб страница, наскоро в нея бяха публикувани снимки от първият им рожден ден. Партито за мъниците се състоя в разкошния Атене Плаза Хотел в Париж.

Всеки, който някога е гледал серията с Марая Кери на MTVCribs,

където тя балансира полугола с обувки на висок ток, облича дизайнерски рокли и показва златните инкрустации с нейното "М" в пода на дворцовия си килер
и в същото време напълно игнорира стилиста, който се появява някъде в задния десен ъгъл на екрана, знае, че тя има нулева концепция за скромност. (YouTube, Вижте го).

Какво може да планира такава жена  на първото парти за рождения ден на близнаците си Монро и Марокан?

Докато темите на детските рождени дни са стандартни и обикновено се въртят около клоуни, каубои и барби, Кери и съпруга й Ник Кенън имаха друго по-конкретно виждане. Темата на първото от много следващи празненства е: богатство.

Според Us Weekly, на 29-ти Април неделя клана Кери - Кенън са се забавлявали в Париж в разточителния хотел Атене Плаза.

Според уебсайта си, хотела се гордее с последните ремонти и на разпръсващия се навсякъде "уникален аромат на кехлибар", каквото и да означава това, ясно е, че е скъпо .

Цените на стаите варират от 755 до 25 000 евро на вечер, но нека бъдем честни, егото на Кери не би се побрало в стандартни единични стаи, така че е абсолютно ненужно да споменаваме дъното на този ценови диапазон.

Ник Кенън си призна: „Готов съм за още деца”.

От разпространените снимки диамантите капят като гевезелъците на семейството, облечени в особено официални тоалети те позират с децата си около мини Ферари, дървени кончета и детски къщички за кукли.

Очаква се и скорошен детски музикален хит за мини пиано, на което мъниците свирят докато гризват по някоя разкошна парижка курабийка. Украсата на купона включва балони и конфети.

Нито дума дали на някой роднина е било позволено да отърка лакти в шикозния хотел и да опита сладкишите на празника.

Не се споменава и дали майката е наела персонал, който да направи това парти за тях.

Снимки на очарователните дребосъци може да се видят в собствената интернет страница на близнаците, DemBabies.

Как Кери планира запомнящите се честванията на детски рождени дни ще видим за напред, но едно е ясно, пица парти и мини голф няма да има.