Очевидец потвърди: Ники Михайлов е присъствал на зверската катастрофа

Архив София

18-05-2012, 17:51

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Свалиха номерата на Ники и избягаха. твурди очевидецът

Според човека Михайлов е бил откаран с друга кола от мястото на инцидента, предава SportLine.bg

Очевидец на катастрофата, в която се твърди, че е участвал и Николай Михайлов, сподели, че след удара шофьорът на джипа на футболиста веднага свалил номерата и ги прибрал. След няколко минути Михайлов бил откаран с друга кола, а шофьорът останал да се разправя с катаджиите. Казал им, че не знае нищо и че е бил сам в джипа.

От Българския футболен съюз отрекоха, че Ники Михайлов е участвал в катастрофата. Само уточниха,че "една от колите, която е била участник в ПТП-то, е собственост на президента на БФС Борислав Михайлов, но нито той, нито синът му, са били в автомобила".

 

Един човек е загинал, а петима са тежко ранени при верижна катастрофа на автомагистрала „Тракия".

Инцидентът е станал рано сутринта, към 5.30 часа, при входа към София в района на „Църна маца"

Първо се блъскат две коли. Шофьорът на едната загива на място. В другата са баща и син, който ще пътува за Испания и шофира колата. Тежко пострадал е бащата, която е бил на задната седалка. Върху двете коли връхлитат други автомобили и камион.

47-годишен мъж е в „Пирогов" със счупване на левия глезен и три счупени ребра. Друг - на 67 г., е с четири счупени ребра. 42-годишен, пострадал също в катастрофата, е приет с наранявания на лицето и с оплаквания от болки в гърдите. След медицински преглед е освободен за домашно лечение, съобщиха от института за спешна медицинска помощ.
Най-вероятно причината е несъобразена скорост.

Движението в участъка бе временно спряно, като автомобилният поток за влизане в столицата бе пренасочен през Верила. Малко след 10 часа движението по автомагистралата бе възстановено.

По-рано днес БНТ съобщи, че вратарят на националния отбор по футбол Ники Михайлов е бил в една от колите.

От БФС отрекоха тази информация, предаде sportline.bg. От Футтболния съюз съобщиха още, че е възможно кола, собственост на Ники Михайлов, или на баща му - Боби Михайлов да е участвала в катастрофата, но нито единият не е бил в автомобила.