Софи: Не знам защо така се получи. Но догодина - пак!

Архив София

25-05-2012, 00:48

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Софи Маринова решила този път да се появи сама на сцената, тъй като послушала съвет на най-близките си. Те й казали, че стои добре сама на сцената, а брат й я мотивирал с твърдението, че зарежда публиката.

Софи Маринова не можа да намери логично обяснение на отпадането си от финала в тазгодишното издание на "Евровизия". Нейната песен "Любов без граници" не беше избрана от фенове и жури сред десетте, които получиха право да продължат участието си на финала в събота.

"Малко съм тъжна, защото не споменаха нашата България и не отидохме на финал, каза пред БНТ Софи малко след обявяването на финалистите. - Но две седмици тук се забавлявахме. Запознахме се с много колеги, еуфорията е голяма. Мъчно ми е обаче за България и искам да си идвам при всички вас. Въобще не мога да повярвам, че това се случи. Мисля, че сънувам, че не казаха България. Ние, целият екип, се постарахме за облеклото. Аз дадох всичко от себе си, дадох усмивка, не знам защо така се получи. Беше ми мечта да пея на такава сцена и ми се сбъдна да дойда тук, в Баку и на тази сцена. Аз си го изживях по мой си начин и съм много щастлива".

Софи Маринова решила този път да се появи сама на сцената, тъй като послушала съвет на най-близките си. Те й казали, че стои добре сама на сцената, а брат й я мотивирал с твърдението, че зарежда публиката.

"Не бях само аз сама, имаше и други изпълнители сами на сцената, обясни тя. - Не пях с мониторни слушалки, защото като бяхме със Слави на концерти и турнета той ми сложи такива и аз започнах да пея много фалшиво. Тогава ми каза да ги свалям. Та от него знам, че не мога да пея със слушалки. Естествено, като всеки изпълнител имам сценична треска и се вълнувам, но съм доволна от себе си. Хората тук си пееха на живо и са добри, наистина! Пожелавам им много успех!".

Софи прие съвсем философски отпадането и дори изглеждаше амбицирана и следващата година да се пребори да представя България на конкурса. "Животът продължава, каза Маринова. - Хубав е. Догодина пак ще се явявам. Тръпката е голяма. Това ме зарежда. Тук, зад кулисите като гледам изпълнителите и колко много любов блика от тях... Не се ровят кой какво е казал. И сцената е уникална. Трябва да се изживее това нещо, защото нааистина е прекрасно. Догодина пак ще се явявам и пак ще правя музика. И стига България да ме избира и да ме праща мен, аз ще пея".