Ужас! Абитуриентките удариха к**вите (снимки)

Архив Пловдив

26-05-2012, 11:23

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Станахме за срам и пред сръбските медии. "Девойките не икономисват от пера, дантели и жартиери и изглеждат така, сякаш са дошли от парти на "Плейбой",  коментират колегите.

Столичните проститутки могат да се оттеглят на почивка до края на май,пишат колегите от СофияУтре. Местата им са заети от специално облечени за целта абитуриентки. Завършващите образованието си (на жрици може би - б.р.) шокираха столицата в последните дни с тоалети, каквито иначе на Запад продават на стрийптизьорки и дами от подобен бранш.

Вече няма нищо срамно в това да развееш цица на "Вазов", нито да си покажеш задника на "Славейков"! Въобще - да живее 24-и май -денят на българската писменост и култура, от който са въпросните кадри.

За жалост срамът не остана само в границите на България. Сръбско издание отделя специално внимание на родните абитуриентки, придружено от богат снимков и видео материал.

В Сърбия са потресени от голите гърди на българските ученички, като върхът на изненадата им е девойка, която се появява на бала си... на кон. Съседите с насмешка отбелязват, че визията на българските момичета напомня тази на турбо-фолк певиците и дори на проститутките.

"Девойките не икономисват от пера, дантели и жартиери и изглеждат така, сякаш са дошли от парти на "Плейбой", продължават с подигравките съседите.