Рус ангел от Асеновград е талант №1 на България

Архив София

29-05-2012, 22:26

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Малкото момиче с големия глас Кристина Арабаджиева спечели симпатиите на зрителите и победи в "България търси талант", което й донесе премия от 60 000 лева.

Рус ангел от Асеновград е талант №1 на България.

Това стана ясно преди минути, когато приключи второто издание на шоуто по Би Ти Ви "България търси талант".

12-годишната красавица изпълни на финала хита "Камино" и спечели симпатиите на феновете, които гласуваха за нея. Основните конкуренти на Кристина бяха другата малка певица с голям глас във финала Виктория Цанкова и танцьорът Метин Енимехмедов.

"Не очаквах да спечеля, но много се вълнувам и се радвам, каза със сълзи на очи победителката, която ще получи и премия от 60 000 лева. - Всички таланти във финала са добри. Аз обаче сигурно съм допаднала най-много на зрителите. Сега ще се явявам на участия, ще пея! Няма да спирам да пея! Ще отида в музикално училище и така...".

До Кристина на сцената излезе и нейната майка, която с гордост заяви щастието си от факта, че е научила детето си да има смелостта да преследва мечтите си.

"Би трябвало да е много трудно на зрителите да определлят победителя, коментира Хилда Казасян, която беше част от тричленното жури във формата. - За мен със сигурност щеше да е така! Имаше толкова безспорни таланти тази вечер на сцената! На мен щеше да ми е невъзможно да избера победител. Брилянтни таланти, наистина брилянтни!".