Първи юни с Бате Енчо в Мол Варна

Мисия Варна

30-05-2012, 20:03

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Всяко дете ще може да се представи по избор с песен, стихотворение или танц от 18 часа на 1 юни, в Мол Варна 

Популярният от телевизионния екран Бате Енчо, познат от най-успешното детско шоу „Кой е по-по-най?”, ще бъде водещ и главен изпълнител на първоюнското тържество в търговско-развлекателен център Мол Варна.

Събитието ще се проведе в централното фоайе на Мол Варна от 18 часа на 1 юни. Всички желаещи деца да участват в програмата ще имат възможност да се изявят, като не е необходимо предварително записване. Всяко дете ще може да се представи по избор с песен, стихотворение или танц, като за разлика от телевизионното шоу, възрастово ограничение за малките участници няма.

Малчуганите, които се справят най-артистично ще бъдат отличени със специални награди, осигурени от магазините в Мол Варна. Освен това всички участници и гости на първоюнското шоу ще мерят знания в разнообразни игри със забавни викторини, танци и други специално подготвени от Бате Енчо за празника предизвикателства. За децата са предвидени многобройни подаръци, играчки и изненади от търговския център. Вход – свободен!

Също на 1 юни в детски център Capella Play в Мол Варна ще бъде обособен специално декориран приказен кът за снимки на най-малките, а магазин Premaman ще се превърне в своеобразно празнично фото студио. В него родителите ще могат да снимат децата си с облекла и аксесоари по избор от магазина, а най-добрите малки фотомодели ще бъдат поканени да участват със свои снимки в календара за 2013 година.