Огнено шоу и изложба на минерали за старт на лятото

Архив Бургас

30-05-2012, 10:13

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Програмата в Бургас ще започне с клоунада, игри и лакомства за децата от 17, 30 часа на паркинга на пред плажното заведение “Фиеста”. Докато малчуганите се забавляват пък майките и татковците могат да наблюдават отрочетата от близките капани, които гарантират супер ниска цена — 50 стотинки за бира.

Магично огнено представление, концерт на Графа и изложба на редки минерали ще дадаъ официален старт на летния сезон по Южното Черноморие.

Програмата в Бургас ще започне на 1 юни с клоунада, игри и лакомства за децата от 17, 30 часа на паркинга на пред плажното заведение “Фиеста”. Докато малчуганите се забавляват пък майките и татковците могат да наблюдават отрочетата от близките капани, които гарантират супер ниска цена — 50 стотинки за бира.

В 10 часа нощното небе ще бъде озарено от мощна заря, в продължение на половин час. Огненото шоу ще бъде запечатано от сателитни снимки.

Созопол също ще отбележи старта на морето с интересна програма. ЕкспозициятМинералните богатства на България”, в която са включени редки кристали от цяла България, ще бъде отворена от 19 часа на 1 юни в морския град.

Акцент е колекцията от неповторими природни творения от Родопите- кристални друзи от сфалерит, галенит, кварц, пирит, калцит от оловно-цинкови находища в Родопите.

Поп певецът Графа също ще се включи в празничната програма с най-извесните си хитове. И тази година Созопол няма да пропусне традиционната пищна заря.