Добро утро в четвъртък!

Архив Пловдив

31-05-2012, 06:01

Автор:

Мари Панчева

Всичко от Автора

Днес да почерпят блондинките

Добро утро, Пловдив. Честито канари! Победата на вчерашния бараж е и за града, който отново ще има два отбора в „А“ група.

Добра утро и на вас, пушачи. Днес е последният ден, преди да бъде въведена пълната забрана за тютюнопушене в закрити и някои открити обществени места. По ирония днешният 31 май е обявен за Световен ден без тютюн.

И, мъже, внимание! Днес най-ярката част от човечеството отбелязва своя празник. 31 май е Световен ден на блондинките.

Днес имате възможност да се покажете не само кавалери, но и да изпитате духа си в Деня на предизвикателството. Той съществува от 1990 година и се отбелязва всеки последен вторник на месец май.

Остава само времето да е благоприятно. Преди обяд над страната ще има разкъсана облачност, на места до слънчево време. Около и след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Условия за по-значителни валежи има в североизточната част на страната и в планинските райони. Вятърът ще бъде слаб, предимно от северозапад, но по време на гръмотевичните бури ще променя посоката си и ще се усилва. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°.