Бургаският Ал Капоне гледа Челси

Архив Бургас

31-05-2012, 14:07

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Наркобосът Митьо Очите с жена си на финала за Шампионската лига

Димитър Желязков пътешества по света като редови турист. Излежалият присъдата си наркобос, по известен като Митьо Очите, е гледал наживо финала на Шампионската лига в Мюнхен,

пише сайтът "Бесове'. Несебърското страшилище си направил чудна ваканция из Германия, която увенчал с присъствие на култовия мач между Челси и Байерн (Мюнхен), където англичаните триумфираха.

Митьо Очите бил в компанията на жена си Антигона и 4-годишният им син Димитър-младши. Веднага след мача семейството си хванало полет за Йоханесбург. Именно в столицата на ЮАР е новият дом на бургаския Ал Капоне. Той напуснал родината си завинаги и вече е гражданин на южната африканска държава, където е прехвърлил и авоарите си.

До месец при него ще емигрират и двете му дъщери Станислава и Ивелина  от покойната му съпруга Тянка, които сега са на 16 и 18 години. Това съобщил източник от най-близкото обкръжение на Очите, запознат с плановете му след излизане от затвора преди 3 месеца.

Преди да духне окончателно, наркобосът отричаше бягството си от България и дори обяви, че ще развива земеделски бизнес у нас. За заблуда той наел за целия сезон ресторант на Слънчев бряг, който уж щял да върти, за да се изхранва.

Сега в Несебър трескаво вече се питат къде е Желязков. Но според приятелите му той нарочно изчезнал внезапно, за да не го следят и изнудват за пари преди да замине.