Продават "Ферари" и "Шанел" менте в София

Архив София

03-06-2012, 12:05

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Те са много опасни хора. През годините съм била многократно заплашвана. Пламен Галев е вадил пистолет срещу мен, стрелял е със съчма в задното стъкло на колата ми, призна журналистката Лидия Павлова

Криминалисти конфискуваха 713 часовници от различни марки от търговски и складови обекти в София.

В хода на операцията в един от складовете е било установено, че се предлагат за продажба часовници "Ферари" без съгласието на притежателите на съответните права и в нарушение на чл. 13 от Закона за марките и географските означения. На управителя на фирмата бил съставен акт, иззети са 303 ръчни часовници.

В друг магазин на територията на търговския център се предлагали за продажба часовници "Шанел" и "Долче и Габана" без съгласието на притежателите на съответните права. На управителя на фирмата  са съставени два акта  и са иззети  410 ръчни часовници.

В хода на разследването при проверка на два павилиона проверяващите намерили стоки "Еsi pure", които са предадени от управителя на фирмата доброволно и иззети с протокол.

Проверките за установяване на нарушения на Закона за марките и географските означения ще продължат, уточняват от Икономическа полиция.