Детски празник „Подарявам ти усмивка“

Архив Пловдив

04-06-2012, 06:50

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Всички деца ще получат подаръци

Детски празник под надслов „Подарявам ти усмивка“ ще се проведе в Градската градина от 17 ч. Той е организиран с подкрепата на кмета г-жа Райна Петрова и администрацията на район „Централен“ и е посветен на Международния ден на детето. В мащабната проява ще се включат представители на всички 14 детски градини в район „Централен“. Децата ще поднесат на присъстващите пъстър букет от танци – български, руски, аржентинско танго, танц на куклите и др. Талантливите момичета и момчета ще пеят песни от репертоара на Лили Иванова, „Тоника“ и други известни изпълнители. Щастливото мероприятие ще завърши с кръшно българско хоро.

В продължение на няколко часа Дондуковата градина ще бъде огласена от детски глъч, песни и музика. Организаторите изказват благодарност на Инвестбанк, с чиято подкрепа се осъществява празникът; на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства, които ще се погрижат за озвучаването, на собственика на „ЗИМ“ ЕООД Запрян Мавродиев, който осигурява играчки за участниците, на футболната легенда Христо Бонев за осигурените лакомства, на „Филикон“ за сокчетата и на всички, които

оказват помощ за осъществяването на това голямо тържество.

Народният представител Зоя Георгиева ще раздаде чували с подаръци на детските градини в район „Централен“. Всички сте добре дошли, канят организаторите и обещават един весел, емоционален и незабравим празник.