„Ренегат“ грабнаха пловдивчани със златните български хитове

Архив Пловдив

05-06-2012, 15:11

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Специален гост на шоуто беше Силвия Кацарова 

Невероятно шоу, посветено на златните български хитове, спретна група Ренегат в bar&dinner Encanto. Преди два месеца пловдивските момчета пуснаха на пазара последният си албум “Ренегат”.

Песните на бандата са изцяло на български език, за да са по-достъпни за хората и почитателите на рока да разберат посланието на всяко едно парче.

Постоянната работа, издаването на нови клипове и албуми показва, че момчетата са в страхотна форма. България има нужда от тях, защото са различни и завладяват сърцата на своите почитатели с авторската си музика, а всеки техен концерт е незабравима смесица от звук, светлина и пироефекти.

Заедно с бандата, специално за пловдивчани, на сцената се качи Силвия Кацарова, за да изпълни песен-подарък за нея от “Ренегат“. Звездата сподели малко повече за себе си и работата си пред екипа на ПловдивУтре.

Г-жо Кацарова, как се чувствате на пловдивска сцена?

Пловдивската публика е една от най-сърдечните. С голямо удоволствие приех поканата на група “Ренегат” за това участие. Момчетата са мои стари приятели и като изненада заедно представихме една прекрасна балада - “Старият куфар”. Тази вечер се уверих, че младите хора оценяват хубавата музика и текст, напук на всички, които тиражират, че сегашното поколение обича да слуша само глупости.

С “Ренегат” имате много съвместни проекти и благотворителни концерти. Да очакваме ли още подобни изяви?

Да, може и да имаме в близкото бъдеще. В момента всички мои усилия са насочени към концертната ми програма, която представих в НДК на 24-ти май. Предстоят ми още участия в страната. Надявам се и в Пловдив да има концерт под надслов “Рок и Любов”.

През последната една година има много любов около Вас. Споделете малко за грандиозната Ви сватба.

Всички се интересуват от сватбата. Направих я в най-точното време, защото в България хората се интересуват само от жълти новини. Нямах толкова много интервюта за концерта, който мина, колкото за личния ми живот. Сватбата беше невероятна. Всички мои приятели останаха очаровани и доволни. Купона продължи до сутринта.

Мислили ли сте за проект, в който да участва и дъщеря Ви, Теди Кацарова?

Не, тя няма голямо желание да прави песни с мен. Теди казва, че не иска да объркваме стиловете и е права за това. Тя скоро направи прекрасен дует с един йорданец, снимаха и клип към песента и зрителите вече могат да го гледат в интернет. Снимките са в Петра и Перперикон, като така ще покажат България и Йордания. Другата седмица официално ще представят клипа в Йордания и хората ще имат възможност да видят колко е красива нашата страна.