Гаф! Кърт Кобейн се прероди в Аксел Роуз!

Архив София

05-06-2012, 13:34

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Издънка на "24 часа" взриви социалните мрежи

Вокалистът на "Нирвана" Кърт Кобейн е Аксел Роуз! Поне така обяви на сайта си "24 часа" днес.

В статията за концертта на Аксел Роуз в София, вместо снимка на вокалиста на Guns'n'Roses, авторът беше поставил такава на покойния от вече 18 години Кърт Кобейн. На всичкото отгоре, за да стане напълно ясно, че това би трябвало да е Аксел, имаше и надпис под снимката, който уточняваше този факт.

След като Фейсбук и Туитър гръмнаха със споделяния на статията и десетки коментари под публикацията усмиваха в продължение на няколко часа гафа, от сайта грижливо смениха снимката. И, разбира се, изтриха коментарите.

Това обаче не спира хората да публикуват скрийншот със статията в социалните мрежи и да продължават да коментират случая.

Преди два месеца Dnes.bg пък публикува вместо снимка на Аксел, на Ричард Брансън - собственика на конгломерата от над 360 компании „Върджин Груп“ (сред които звукозаписната компания „Върджин Рекърдс“, авиокомпанията „Върджин Атлантик Еъруейс“ и „Върджин Мобайл“).

Гафовете на двете медии вече е и в сайта за споделяне на забавни картинки 9gag.

Споделяме и по една песен на Nirvana и на Guns'n'Roses (в тази последователност, да не объркаме някого!), за да прецените сами колко си приличат Кърт и Аксел.