Десислава се изметна, засне клип с гаджето си

Варна Лайф

08-06-2012, 18:36

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Фолк певицата Десислава излъга феновете си като им обеща да ги покаже във видеото към новата си песен „Моето друго аз”.

Фолк певицата Десислава излъга феновете си като им обеща да ги покаже във видеото към новата си песен „Моето друго аз”.

Както ви съобщихме преди няколко седмици вечната втора покани феновете си в чалга клуб в студентски град за да се снимат като публика за видеото, което трябваше да показва нейно лайф изпълнение.

Оказва се обаче, че Десито, която се слави с непостоянството си е сменила решението си и е заснела нов клип. Така тя разочарова феновете си, които се надяваха да се видят на тв екрана до своята любимка.

В лентата, която скоро ще се завърти по музикалните канали блондинката залага на морски пейзажи и красив мъж.

След видеото към песента „Най-неправилният мъж”, Десислава продължава да се снима с ММА бойци. Певицата явно е постоянна в избора си, защото в „Моето друго аз” отново включи Светлозар Савов. Той е настоящ шампион в полусредна категория на ММА организацията World Freefight Challenge /WFC/.

Родом е от Златарица, учи в Русенския университет „Ангел Кънчев”, специалност Кинезитерапия. Състезателят на русенския клуб „Респект” печели титла след титла на престижни турнири по смесени бойни изкуства у нас и в чужбина.

На въпроса харесва ли му да се снима в клипове, той шеговито отговаря: „Имал съм предложения и от други певици, но искам да наблягам на спорта, в който се състезавам. На Десислава обаче трудно може да се откаже .”

Фолк клюкарите обаче са сигурни, че Светльо няма как да откаже на фолк ангелчето защото от известно време мачкат чаршафите заедно и със сигурност дружбата им е много повече от приятелска. Освен с телосложение и чар, боеца е спечелил Деси и със своята сексуална издръжливост говорят под сурдинка завистливи колежки от бранша.

В новото музикално клипче Светлозар Савов се въплътява в ролята на неустоим стопаджия. „Ролята ми не беше на ММА боец и и ми беше малко странно и нетипично, но се надявам да съм се справил добре” – скромничи Савов.

„Толкова неща чух за отношенията между мен и Светлозар, че си викам – ами поне да го поканя отново да се снима с мен. Хората много го харесаха от предното видео” –оправдава се Десислава. За никой обаче не е тайна, че тя обича да го играе кака и в последно време набляга на по-млади от самата нея мъже.

Видеото е заснето от фотографа Костадин Кръстев – Коко. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а за прическата на Десислава се е погрижил Венелин Кондаков от „Фетиш”. Снимките са направени на морето , а клипът се очаква да излезе в разгара на лятото.