Италия изненада „Ла фурия”

Архив Бургас

11-06-2012, 09:58

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Тази вечер ни очаква още едно дерби, за което се говори от много време - Франция срещу Англия от 19 часа на стадион "Донбас Арена" в Донецк

„Скуадра адзура” изпусна световния и европейски шампион Испания в първия мач от група „C”.

Тимът от Апенините разби мита за защитната игра, която всички очакваха от него и със смели контри и преса по целия терен, обезличи фамозните халфове на испанците.

В герой и антигерой на мача пък се превърнаха две световни звезди. Капитанът на Ла Фурия Икер Касияс направи невероятни спасявания и бе с основна „вина” за спечелената точка. Неговият съотборник Фернандо Торес имаше три невероятни възможности да реши мача в последните минути, но пропусна от чисти позиции.

В другия мач от групата Хърватия с великолепни Модрич и Манджукич в редиците си, се разправи с бойкия тим на Ирландия, като победи с 3:1.

Тази вечер отново ни очаква едно дерби, за което се говори от много време. Франция срещу Англия от 19 часа на стадион Донбас Арена в Донецк. Англичаните с много проблеми в състава си, ще се изправят срещу намиращия се в отлична форма тим на Франция. В този сблъсък прогнозите за победа са на страната на „петлите”, но и „албионци" имат своите скрити козове.

В късния двубой от 21.45 домакина Украйна излиза срещу Швеция. В този мач, в който ще си дадат среща силата и динамиката, ще се видят стойностите на украинците и желанието има да стигнат колкото се може по-далеч. Шведите са доказана марка, но пред 60 000 хиляди на Олимпийския стадион в Киев ще им бъде една идея по-трудно да демонстрират класата си.