Нина Добрев стана съседка с Емилия

Архив Пловдив

13-06-2012, 07:44

Снимка:

blife

Автор:

Иван Иванов

Всичко от Автора

Бабата на Нина учи известната си внучка да прави българска домашна баница

Певицата Емилия се оказва съседка на българската гордост в Холивуд - Нина Добрев. Двете обитават апартаменти на една улица разстояние в столичния лъскав квартал „Витоша“, твърди изданието hotnews.bg. Подреденият дом на Емилия е купен от нея и само тя разпуска в подредените с вкус стаи. Нина пък е отседнала в къщата на баба си Ефи и дядо си Александър. И двамата са архитекти и са родители на таткото на Нина.

Точно бабата и дядото са причината звездата от „Дневниците на вампира“ да посети родината си. В края на миналата седмица някои медии разтръбиха, че Нина е напуснала България така тайно, както и дойде. Вчера обаче сайтът „Всичко за Vampire Diaries” публикува информация,че любимата на актьора Иън Съмърхолд все още е в София и никой не знае кога точно ще напусне.

Съседи твърдят, че макар и известна, Емилия се държала изключително топло с околните и често излизала до магазините край блока. За разлика от нея Нина Добрев почти не си показвала носа навън. Тя искала да разпусне от напрегнатия график в Холивуд. Ако все пак тръгнела да се разхожда около дома на баба и дядо, гледала да остане далеч от хорските очи.

Малко преди да дойде на почивка в България, Нина сподели, че мечтата й е да научи от баба си рецептата на перфектната баница, която тя прави. Друга причина Добрев да не бръмчи по столичните улици всеки ден е желанието и да се види с многобройните си роднини. При всеки свободен миг в столицата 23-годишната Нина гледа да е на планина.