Псета разкъсаха старец в София (+)

Архив Бургас

13-06-2012, 23:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

"Чухме силен лай на кучета, а после и викове за помощ", разказва очевидец от близък блок в квартала. Хората се обадили на телефон 112

89-годишен мъж е бил разкъсан от глутница кучета в столичния квартал Редута.

Старецът е изчезнал още вчера през деня и дъщеря му е подала сигнал в полицията, след като не се върнал от разходка, пише в. "Стандарт"

Възрастният мъж е намерен в парка на "Редута" в изключително тежко състояние с разкъсани крака от кучета. Възрастният човек, който страда от деменция, е настанен в "Пирогов" в тежко състояние. Предстоят му множество операции за възстановяване на краката.

(+)

Все още е трудно да се даде прогноза за въстановяването му, но при всички случаи ще се наложи пластична операция за възстановяване на увредените тъкани.

"Чухме силен лай на кучета, а после и викове за помощ", разказва очевидец от близък блок в квартала. Хората се обадили на телефон 112, пристигнала линейка, която взела пострадалия и го откарала в "Пирогов". Възрастният човек се бил загубил. Веднага се изпратили 2 екипа от екоравновесие в района на инцидента. Те издирват глутницата около стадион "Академик" , предаде в. "Труд".

На 28 март кучета нахапаха 87-годишния проф. Ботьо Тачков в квартал "Малинова долина". 10 дни по-късно професорът почина след адски мъки в болницата.