Скандал! Оргии в парламентарната зала

Архив Пловдив

19-06-2012, 16:24

Снимка:

интернет

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Гардове на НСО вкарват гаджетата в Парламента

Служители на Националната служба за охрана задоволявали среднощните си нагони, когато са на смяна в парламента, не къде да е, а в Огледалната зала, твърди "Всеки ден".

Мястото винаги е привличало и охранители, и някои по-смели държавни служители, с нестандартния си интериор и огромните огледала, в които човек може да види отражението си от глава до пети, разкрива гард, пише СофияУтре.

Огледалната зала е едно от малкото кътчета в парламента, където камери, поне видими, няма. Това била и другата причина НСО гардовете да я предпочитат пред пленарната, когато искат да разнообразят скучните си нощни дежурства в празния парламент.

Според ексохранителя обаче в предишни състави на Народното събрание и депутати се възползвали от екзотичната зала. Тя се намира на сутерена и рядко се използва за провеждане на срещи и дебати. Обикновено народните избранници я предпочитат за черпене покрай рождени дни и семейни празници, но сред тях имало и смелчаци, които канели любовниците си за страстни изживявания, които се нажежавали още повече, взирайки се в собствените си отражения.

От администрацията на парламента обаче категорично отхвърлят дори възможността подобно нещо да се случи, тъй като единствените с достъп до сградата на институцията след 20:00 часа били охранителите на смяна. Освен това било много трудно да се допусне външен човек на "посещение" извън регламентираните в правилника часове.