Грабят 3 бона от нашенец в Сънито, норвежец обран още на летището

Архив Бургас

20-06-2012, 12:08

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

По данни на туриста златото било общо около 140 грама.

Масивен златен ланец, гривна и близо 3 000 лв. задигнаха бандити от 52-годишен нашенец в Слънчев бряг. 

Мъжът разказал в полицията, че гтрабителите го застигнали в гръб, ударили го в главата, а след това и в гърдите, после му дръпнали накитите и портфейла и изчезнали. Това се случило тази сутрин около 4 ч. в района на автогарата в комплекса. По данни на туриста златото било общо около 140 грама.

Израелски турист олекна с 300 лв. и 500 шехила и лични документи, които били в портфейла му. Ценната вещ изчезнала мистериозно от джоба на летовника докато се разхождал из Стария Несебър вчера следобед.

Норвежец пък бе отърван от раница с лаптоп, GSM и 1009 крони още преди да се добере до Слънчев бряг. 41-годишният чужденец пристигнал на бургаското летище вчера и взел такси до комплекса. По пътя установил, че раницата му я няма.

Плажна чанта със 7 стотака, дебитна карта и лични вещи и документи отмъкнаха пък от възрастна бургазлийка докато вървяла по ул. "Княз Борис". Жената обяснила, че двама непознати я нападнали в гръб около 21 ч. вчера. 

74-годишна бургазлийка пък бе нападната около бл. 27 в Зорница вчера посред бял ден. Бабата разказала, че непознато момче и грабнало дамската чанта, която тя носела под мишница. Вътре пенсионерката имала златно синджирче, лична карта и ключове за вкъщи.