Емилия представи новия си албум с фланелки на Локо (СНИМКИ)

Архив Пловдив

21-06-2012, 11:36

Снимка:

gong.bg

Автор:

Gong.bg

Всичко от Автора

Коко, Кокала и финансовият директор Роман Георгиев пляскат на певицата по време на промото

Най – красивата и сексапилна фолк певица Емилия представи по фамозен начин осмия си самостоятелен албум. Това тя стори на грандиозно парти в заведението на своята половинка Константин Динев – „Feshion haal” , на границата с Гърция.

По много „фешън” начин Емилия успя да вплете в промото и отборът на Локомотив Пловдив, който е собственост на Коко Динев. При изпълнението на една от песните красавиците от балет „Магия” излязоха с черно- бели блузки, на които имаше и емблемата на Локомотив Пловдив.

Това зарадва, както Коко Динев, така и изпълнителния директор Роман Георгиев и старши треньора Емил Велев, който пристигна веднага след второто за деня занимание на водения от него отбор. Футболисти не присъстваха на купона.

Емилия направи купон като изпя 14-те песни от осмия й албума „Смелите си имат всичко”. Най- добре бяха посрещнати песните й „Грешнице”, Смелите си имат всичко”, „Осмелявам се” и „Моята половинка”. След края на телевизионното излъчване на промото,

Емилия спретна шоу за гостите й като изпя още много песни, а хората й вдигнаха много млади хора да танцуват. Тържеството на своята колежка уважиха и няколко изпълнители на „Пайнер” като Борис Дали, Цветелина Янева, Камелия, Траяна и други.