Акага и Г.Р.А.С на хипи празник

Архив Бургас

28-06-2012, 15:07

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

На няколко метра от пясъка, в най-красивата градина на Бургас, две от най-известните групи в България и в Бургас канят своите фенове и гости.

Незабравима вечер на уникалния рокаджийски празник July morning обещават в "Рубаят ди Маре".

На няколко метра от пясъка, в най-красивата градина на Бургас, две от най-известните групи в България и в Бургас канят своите фенове и гости.

Купонът започва на 30 юни в 20.00 ч. Тогава забива "Акага". Техният концерт ще продължи до 24.00 ч.   От 00.00 ч. за рокаджиите и за всички гости забива група G.R.A.S. 

Най-отбрано морско меню, плюс традиционните гозби на "Рубаят ди Маре" , предлага на своите гости екип от квалифицирани специалисти. 

Гостите на "Рубаят" ще останат очаровани ако опитат рибните салати,чирузи от различни риби, калмари, скариди, миди, панирани и пържени риби, рибни специалитети, риби на скара. Към всички морски дарове в заведенията от верига "Рубаят" ще ви предложат най-голям и
най-изискан избор от великолепните бели, розе и червени вина на холдинга.

Музикантите от култовата банда Акага имаха възможност лично да опитат най-отбраните вина от избата на ресторанти "Рубаят", които са лицето на холдинга "Винекс Преслав".

Момчетата от групата не спестиха комплиментите си към впечатляващо добрите характеристики на предложените им ризлинг, шардоне, совиньон блан, розе и уникално бутиково мерло, приготвено по технология за бяло вино.

Всяка напитка представена на дегустационно парти бе прецизно презентирана от дипломирания енолог Мариан Пирев. Той вещо разкри всички впечатляващи характеристики, аромати и вкусове, които могат да се "отключат" след отварянето на една бутилка вино.

Пирев препоръча и начина, по който да бъде поднесено всяко едно от вината, предлагани в "Рубаят", взависимост от неговата възраст, индивидуални характеристики и скрит потенциал.
"Всяко вино има ароматно-вкусова концепция, която трябва да бъде предизвикана да се усети", допълни вещо Пирев.