Лейди Би: Въпреки скандалния ми имидж, моето момче ме обича

Архив Пловдив

29-06-2012, 17:18

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Първо съвместно интервю на Лейди Би и половинката й Валери

След лекото захлаждане последните няколко дни, градусите в града на тепетата бяха повишени от рап изпълнителката Лейди Би. Певицата пристигна в Планет клуб с приятеля си Валери, който не пропуска нито едно нейно участие. Боби, както я наричат приятели, бе облечена като кукла. Искрящо оранжева рокля очертаваше красивите извивки на тялото й, а обувките с висок ток бяха перфектния завършек на външния й вид. Сексапилната певица и този път не изневери на стила си и изпя едни от най-любимите си парчета. С леки закачки, Лейди Би обиколи масите, за да може всички посетители на заведението да вкусят от чара и невероятното й излъчване. Валери ревниво следеше с поглед нежната си половинка, разбираемо е, когато има толкова гореща жена до себе си.

Мислили ли сте за съвместни изяви и проекти?

Лейди Би: - Тази вечер Валери не е включен в артистичната ми програма.Утре ни предстои едно много готино шоу, в което и той ще вземе участие.

Валери: - Има много дами на изявите на Лейди Би, и тъй като тя е голяма атракция за мъжете, решихме, че аз мога да бъда малка, но шантава част от програмата. Пресъздаваме клип на една много известна песен – “ I`m sexy and I know it”. Веднъж направихме това шоу и имаше голям интерес и успех.

Какво правите през горещите летни месеци?

Лейди Би: - Пътуваме, забавляваме се, радваме се на топлото време. Другата седмица ще сме по морето.

Валери: - Очакваме този сезон да има от всичко по много. Ще има купон на участията, които ни предстоят край морския бряг.

И двамата сте облечени в модерните за сезона цветове. Кой е инициатор за това?

Валери: - Аз. Искам да отбележа, че имаше един период, в който успях да разгледам гардероба на Лейди Би и буквално извадих дрехите от него, пакетирах ги в тъмни пликове и ги скрих от нея. След това излязохме заедно на пазар и вече е с нова визия, която повече и отива.

Лейди Би: - Много ми е удобно, защото Валери се грижи за стайлинга ми. Вече не мисля преди да облека нещо. Той ми казва какво да сложа. Понякога се дразни, че не изказвам мнение, но все пак експерта не съм аз.

Валери, от колко време сте заедно с Боби?

От седем месеца и петнадесет дни. Всеки месец от връзката ни се отбелязва с една продължителна целувка и прегръдка и мисля, че това е достатъчно за сега да изразим любовта си. От първата ни годишнина нататък ще започнем да празнуваме по- сериозно.

Лейди Би, каква е любовта след седем месеца и петнадесет дни?

Нашата любов е много силна. Твърде бурна, емоционална, романтична, дори нестандартна. Честно казано, не желая с Валери много да говорим за връзката ни. Не искам да се хваля пред хората с личния си живот, за да не ни се случи нещо лошо. Въпреки скандалния ми имидж, моето момче ме обича и аз съм много щастлива от този факт. Това бе рядкост в живота ми, някой толкова истински да се влюби в мен, да е искрен и да сме заедно не само, защото съм медийна личност.