На Филип Киркоров му се роди син

Архив Пловдив

30-06-2012, 09:23

Автор:

Петя Паликрушева

Всичко от Автора

Изпълнителят днес ще пее в Пловдив, на 2 юли – в Бургас, на 5 юли във Варна

Руският певец Филип Киркоров потресе вчера българската столица със своето 3-часово шоу “Другой”. Повече от 6 хиляди зрители, събрали се в Националния дворец на културата, топло благодариха на изпълнителя с бурни и продължителни овации.

Киркоров представи на публиката както новите песни от албума си “Другой”, така и старите си хитове. Руският изпълнител изпя с украинската певица Ани Лорак на български език песента на композитора Тончо Русев “Море”. Зрителите бяха поразени от зрелищните декори, които украсяваха сцената.

Една от водещите новини вчера стана изявлението на Киркоров от сцената, че той има син. “Много съм развълнуван. Научих за това половин час преди концерта”, - разказа изпълнителят под бурните аплодисменти на залата. “Препълнен съм с емоции. Сами разбирате, че тази новина ме застигна в България, на моята родна земя.

На концерта дойдоха композитори, които написаха първите ми песни. Днес на сцената аз изживях практически целия си творчески живот. Тъкмо днес се случи това събитие, това е някакъв знак, това е мистика”, - сподели Киркоров. Той също добави, че ще се опита да заспи през нощта, независимо от препълващите го емоции, защото му предстои концертен тур из България.

“Иска ми се, разбира се, да взема в ръце сина си, но така се случи, че сега съм тук…”, добави певецът, отказвайки да отговори в кой град се е родило детето му, опасявайки се от излишни слухове. Филип Киркоров днес ще пее в Пловдив, на 2 юли – в Бургас, на 5 юли във Варна.