Професор Вучков с нова любов

Архив Пловдив

03-07-2012, 16:43

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Заклетият ерген смени учителката Диана с по-младо гадже

Професор Юлиян Вучков смени досегашната си приятелка Диана Душкова с ново гадже, пише „Всеки ден”. Той беше забелязан в неделя да се разхожда подръка с новата си изгора. Тя e сравнително по-млада, поне с 20 -30 години.

За разлика от Диана, която се носеше с изрусена коса, новата е с естествен цвят на косата – черен. Тя била доста добре натокана и имала вид на бизнес – дама. Предполага се че новата любов на Вучков има реституирани апартаменти в София. Новата е доста добре материална и дори си позволявала да “черпи” професора.

Докато Вучков купуваше на Диана подаръци гевречета, сега с новата си приятелка той се глезил с по-скъпи неща. В неделната си разходка по “Графа” двамата си напазарували продукти от пазара, а след това влезнали в една от лъскавите аптеки. След шопинг терапията пък се порадвали на чаша кафе в сладкарница, но на масите отвън, тъй като гаджето на Вучков е пушачка.

Все още не е напълно ясно дали професора не върти двете “момичета” наведнъж. Според запознати Диана била много обсебваща, а Вучков – твърде избухлив. Разправиите били много чести между тях и дори се чували през няколко етажи. Сега Вучков предпочитал нещо по-младичко и по-послушно. Той е известен с това, че смята себе си за “плейбой” и любимец на жените.

Към новата си любов Вучков бил привлечен първо от външния й вид, а после от доброто й материално състояние.