Теодора: Бойко се жени до две години

Новините

03-07-2012, 05:55

Снимка:

Архив

Автор:

в-к "Стандарт"

Всичко от Автора

Бойко Борисов все пак ще се ожени и то за Цветелина Бориславова, предрича гадателката на Берлускони

Бойко Борисов все пак няма да изчака финала на политическата си кариера, за да се венчае,

предрича пред "Стандарт" Теодора Стефанова. Според гадателката на Силвио Берлускони сватбата на най-личния ерген на републиката ще бъде до две години. "Жената до него ще е Цветелина Бориславова. Свързани са, карма му е!", хвърли Теодора бомбата от вила "Чертоза", прочутото владение на бившия италиански премиер на остров Сардиния. Стефанова е там в компанията на Дарина Павлова. "Невероятно място е", сподели Теодора по телефона и пусна сензация номер 2. "Борисов ще смени трима министри през есента. Трусовете в кабинета се очакват през октомври", беше категорична тя.

После обеща още един мандат на ГЕРБ, но в коалиция. "Бойко ще преживее 2-3 предателства през 2013 година, но той е боец. Ще преглътне горчивия хап и ще стане още по-силен".

Теодора видя напрежение след време между Росен Плевнелиев и ГЕРБ. "След 5 години съвсем друга ще е политическата сцена у нас. Нови партии и движения ще навлязат в парламента. Жените ще превземат лидерските постове. 2013-а ще е напрегната за България. Ще има скандали в енергетиката, културата, земеделието. Страната ни няма да излезе от кризата и през следващите 10 години. Нова емиграционна вълна ще изтегли българи зад граница.