Жена пребита с винкел във Варна, нападателят я дебнал 5 дни

Архив София

06-07-2012, 12:45

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Нападателят тръгнал да пребива жената, защото щяла да го прегази с автомобила си.

Мъж на 38 години е нападна жена с железен винкел днес малко преди 10 часа на пракинга срещу Военноморския музей.

Мъжът се казва Митко и е от варненското село Тополи, съобщи ВарнаУтре.Бг.

Биячът нанесъл серия от удари, но свидетели на инцидента успели да го обезоръжат и спасили 39-годишната жена, съобщиха от полицията.

Митко има сервиз за автотенекеджийски услуги - „Стрела“. Биячът първо бил усмирен от охраната на платения паркинга до бул. „Приморски“ срещу Военноморския музей. Един от гардовете на име Ясен Йорданов се метнал на гърба на нападателя и му нанесъл няколко удара в главата. В мелето Митко от Тополи захапал Ясен за един от пръстите на ръката. В тове време на помощ се притекли още свидетели на инцидента. Биячът бил обезоръжен и порядъчно понабит. Пристигналите междувременно полицаи от специализирано звено "Сигма" проснали нападателя на земята и го арестували.

Нападнатата жена се казва Милена и е финансов директор в един от офисите на фирма на Венцислав Дорелов в града. Тя живее в кооперация до паркинга и тъкмо отивала към колата си, когато била нападната. Опитала да се предпази с лявата си ръка срещу винкела и отнесла десетина удара.

При залавянето на мъжа гражданите са използвали сила, тъй като не бил лесен за укротяване. В резултат той отнесъл няколко удара и после бил предаден на органите на реда. ВарнаУтре.бг видя на мястото на инцидента няколко моторизирани полицаи от звено „Сигма“, които бяха проснали бияча по очи на земята, а тениската беше обърната върху главата му.

Според свидетели на инцидента озверелият бияч твърдял, че жертвата му щяла да го прегази с автомобила си, като дори минала през краката му. Заради това той я причакал на паркинга и решил сам да раздава справедливост.

ПОДРОБНОСТИ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОКОЛО СЛУЧАЯ ЧЕТЕТЕ НА ВАРНАУТРЕ.БГ