Жан-Клод Ван Дам се снима с ромка в нощен клуб

Архив Бургас

09-07-2012, 13:38

Снимка:

Косара Колева

Автор:

Елза Парини/ ВарнаУтре

Всичко от Автора

Екшън звездата не отказа снимка на чистачка на клуб, която е от ромски произход, с това показа, че няма дискриминационни предразсъдъци.

Екшън звездата Жан-Клод Ван Дам буквално бе заобиколен от родни почитатели в столично заведение. Известният със сприхавия си характер актьор обаче не отказа снимка на нито един от феновете си, предадоха колегите от ВарнаУтре.

Белгиецът не отказа дори на чистачката на клуба, която е от ромски произход, с това показа, че няма дискриминационни предразсъдъци.

Жан-Клод, който беше видимо в отлично настроение се зарадва и на цяла групичка манекенки. Красавиците участваха в ревю спектакъл като част от програмата на The Gold.

С гласовите си възможности Цвети от Expose очарова холивудската знаменитост, която с удоволствие се наслаждаваше на хубавата музика в компанията на синовете си Кристофър и Николас и специалния комплимент от домакините – така нареченото Златно шампанско, което е с 23 каратови златни листчета.

Жан-Клод се появи в пиано бара малко преди полунощ. С него беше и един от най-известните каскадьори в Холивуд – Aлен от Хаити. 33-годишният боец празнуваше рождения си ден.

В купона се включиха Джуди Халваджиян, Жоро Френски и бившето гадже на фолк певицата Емануела – Денис Касъмов в компанията на пиар експертът Наско Лазаров.