Пускат билети за всички културни прояви в общ център до Часовника

Мисия Бургас

10-07-2012, 00:00

Снимка:

Нели Иванова

Автор:

Нели Иванова

Всичко от Автора

Идеята е да има място, където бургазлии и туристите да могат да получат информация за всички предстоящи културни прояви, за да не се объркват в лабиринта от арт събития

Единен билетен център, където ще се предлагат пропуски за всички арт събития в Бургас, ще заработи всеки момент до Часовника, научи Burgasutre.

Имаме толкова много културни прояви, че като че ли хората започват трудно да се ориентират. Затова до няколко дни по разпореждане на кмета започваме да правим единен информационен и билетен център”, заяви шефката на отдел Култура в общината Весела Йорданова.

За място е избрана градинката между Часовника и хотел България. Идеята е да има място, където бургазлии и туристите да могат да получат информация за всички предстоящи културни прояви в града за седмицата или месеца, за да не се объркват в лабиринта от театри, концерти, изложби и други арт събития. 

В момента тече координация и на отделните институции, която ще позволи в единния център да се продават и пропуски за културните прояви.

Така вместо да се лутат дали билетната маса е на “Александровска”, на “Богориди”, в касата на театъра или в Операта, хората ще могат бързо и лесно да се сдобият с билет за желаното събитие, допълни Йорданова.