Yalta Club мести клубната си програма в Слънчев бряг

Архив Бургас

10-07-2012, 16:11

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

На 11-ти август зад пулта ще застане култовият Victor Calderon, а на 17-ти друг любимец на българската публика – Sandy Rivera. Клуб Lazur ще е домакин и на официалните афтър партита на организираният от Yalta Club Solar Summer Festival.

 

 

 

От 13-ти юли, класираният от DJ Mag на 12 място в Топ 100 на най-добрите клубове в света Yalta Club ще премести клубната си програма от София в Слънчев бряг.

Домакин на лятното турне на Yalta ще е едно от легендарните места през 80-те и 90-те години на курорта - клуб Lazur. Всички партита от програмата на Yalta Club ще са на откритата част на Lazur, където ще бъде построена допълнителна сцена с LED екрани и много светлинни ефекти. Типично в ялтенския стил, клубът е подготвил много танцувални и стилово различни диджеи, добре познати на българската публика с парти настроението, което създават.

 Първото събитие от лятното турне на Yalta ще е на 13-ти юли с испанската хаус легенда Paco Maroto. Неговата кариера стартира още през '90 години, за да се изкачи до резидентство в култовата Matinee Group. Експериментирайки с различни стилове и звуци той набляга на енергичния прогресив хаус, миксиран с причудливи и елегантни елементи. Стилът му през годините се трансформира в страхотен тек-хаус с ефектно електронно звучене. Затова и неговите парчета, звучат във всички най-престижни хаус клубове в Ibiza. 

Седмица след него парти щафетата ще поеме сънародникът му, обявеният за най-добър испански диджей – Dimas a.k.a D-Formation. Безспорният му талант го е утвърдил като един от най-уважаваните артисти в електронната музикална индустрия.

Доказателство за това са участията му в редица от най-големите световни фестивали като Black&Blue в Монреал, откриващото парти на Formula - 1 в Малайзия, Cordoba в Аржентина, Rock In Rio.

Освен резиденството му в Stereo Club в Монреал, Dimas е свири в едни от най-големите клубове по света като Womb в Токио, Zouk Club-Сингапур, Pacha-Ню Йорк, Sirena - Бразлилия, Ministry Of Sound - Лондон, Queen - Париж, Pacha Sharm - Египет, Space-Маями, Avalon - Лос Анджелис, Privilege, Amnesia и Pacha в Ibiza, Space Of Sound-Мадрид и много други. А сега е ред и да го чуем на черноморския ни бряг.

Българският съпорт на двете партита ще е в лицето на родната  хаус легенда Giorgio B и резидентът на Yalta Club Juan Alvarez.

  На 11-ти август зад пулта ще застане култовият Victor Calderon, а на 17-ти друг любимец на българската публика – Sandy Rivera. Клуб Lazur ще е домакин и на официалните афтър партита на организираният от Yalta Club Solar Summer Festival.

Тази година той ще се проведе на 27 и 28 юли на стадиона Несебър, а негови специални гости ще са диджей № 1 в света David Guetta и обявеният за диджей на всички времена – холандската звезда Tiesto.