Дизайнер сътвори iPhone 5 като гривна за ръка

Архив Бургас

12-07-2012, 17:17

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Освен с мек екран прототипът е снабден с дълги хромирани лапи, които прикрепват устройството към ръката, както и с иновационна програма за гласов контрол. 

Дизайнерът Федерико Чикарезе не успя да дочака анонса на последния писък на Епъл - iPhone 5, и представи своето виждане по темата. Творението на Федерико впечатлява с екстравагантната си форма и гъвкав дисплей.

Освен с мек екран прототипът е снабден с дълги хромирани лапи, които прикрепват устройството към ръката, както и с иновационна програма за гласов контрол. Според създателя на концептуалния iPhone той може да се командва изцяло с глас, предаде fakti.bg

В нета вече се появиха снимки за които се твърди, че показват инженерна мостра на следващия iPhone. Според източника, кадрите на метален блок с формата на телефон идват директно от предприятието, в което се произвежда телефонът.
Появи се фото и на мини iPad, който се смята, че ще се появи до края на годината. На кадъра се вижда бледо оранжева форма на iPad, която според GootaBeMobile е „пластмасов образец". Той може би ще се ползва за изчистване на производствения процес и на тестовите аксесоари.