Том Круз бил баща-чудовище

Архив Пловдив

13-07-2012, 12:31

Автор:

Мария Зверева

Всичко от Автора

Държал дъщеричката си 5 месеца в стая без прозорци, твърди US издание

Том Круз малтретирал съпругата си Кейти Холмс и държал дъщеря си Сури 5 месеца в стая без прозорци, твърди "Нешънъл инкуайърър" в новия си брой.

Заради тази своя публикация изданието вече си навлече гнева на звездата, който смята да съди изданието за клевета.

Имението на Круз е описано като "Дом на ужасите", където сциентологът дерибействал като истинско чудовище, твърди репортажът.

Актьорът държал всичко под строг контрол, с което превърнал брака на Кейти Холмс в непоносим кошмар. Той държал като малка пленница и 6-годишната Сури, за да свикне тя със суровите догми на сциентологията, пише БТА.

Според екипа на Круз, репортажът е абсолютна измислица. Адвокатът на звездата Бърт Фийлдс обяснява, че материалът бил скалъпен и се оказал най-клеветническото писание, публикувано някога по адрес на клиента му.

"Том Круз е почтен човек и любящ баща, който здраво се труди, за да се задържи на върха, заяви Фийлдс. Той в никакъв случай не е описаното в материала "чудовище". И в двете си жилища Сури си има детска стая, непосредствено до тази на родителите й. Помещенията не са нито малки, нито без прозорци!".

На свой ред сп. "Ю Ес уикли" публикува материал, в който се разкрива, че доста преди развода Кейти Холмс е потърсила съвет от Никол Кидман, която изминала същия път. Австралийката й оказала пълна подкрепа и й помогнала с напътствия. Най-важното, от които било да държи колкото се може по-далеч малката Сури от сциентологията.

По този повод сп. "Стар" излезе с материал, в който се твърди, че въпреки развода Том Круз ще се стреми по всякакъв начин да въвлече дъщеричката си в дебрите на сектата.

Постигнатото споразумение било само временна фасада, зад която актьорът искал да прикрие бъдещите си действия. Той ще има неограничен достъп до детето и никой не знае как ще му въздейства. Дори и да наруши клаузите, Круз имал зад гърба си стотици милиони, които могат да повлияят на Темида.