Том Круз можел да чете мисли на хора и животни

Архив Пловдив

14-07-2012, 12:55

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Сциентолозите обявиха Круз за божество

Представители на Църквата на сциентологията твърдят, че холивудският киноактьор Том Круз, последовател на религията, е достигнал максималното равнище на просветлението. Това е и причината, поради която Кейти Холмс се страхува за здравето си и душевното равновесие на дъщеря си.

По думите на сциентолозите, Круз е свръхчовек, който “може да чете мисли и да управлява съзнанието на животни и хора”, съобщава “Експрес газета”.

Според техните твърдения, Круз в просветлението си е достигнал немислими висоти и е получил ранга Operating Thetan. Това означава, че той може “напълно да контролира себе си и своето обкръжение”.

Сциентолозите също твърдят, че актьорът може “със силата на мисълта си да придвижва предмети, да напуска своето тяло, да контролира животни и хора, материята, времето, космоса”. Като цяло, в църквата на практика са причислили Том към представителите на божествените.

Според слуховете, Кейти вече е подписала споразумение, въз основа на което тя става единствен попечител на дъщеря им Сури. Холмс също е забранила на момичето да посещава всичките мероприятия на църквата, включително и детски утренници.