Пуснаха супер оферти за тънки почивки на море

Архив Пловдив

16-07-2012, 17:20

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Семейните хотели в Созопол и Поморие струват между 15 и 25 лева. Екстрите са климатик и телевизор

Тънки почивки за четиричленно семейство за 250-300 лв. предлагат хотелиери от Бургаско. Освен цяла седмица на брега за почти без пари летовниците получават и редица екстри - от климатик да разхлажда в жегата, до безплатна закуска и приказна гледка.

Квартира по Южното Черноморие е един от най-евтините варианти за почивка на морето това лято, предава БНТ, цитирана от БургасУтре. Семейните хотели също предлагат добри условия за сравнително малко пари. За седмица на морето в квартира 4-членно семейство трябва да си приготви около 250 - 300 лева.

По 10-на лева вървят квартирите, но включва само спането, разказва хазаин, който предлага изгодни нощувки по южното море.

Ние по 12 лева на вечер плащаме със санитарен възел, прекрасни условия, хубава тераса с изглед към морето, какво по-хубаво от това, разказва за супер тънката оферта, която е намерила, българска летовничка.

Семейните хотели в Созопол и Поморие, например, струват между 15 и 25 лева. Екстрите са климатик и телевизор. До 30 лева пък са стаите в тризвездните хотели, в повечето от които е осигурена и закуска. Не липсват обаче и по-претенциозни почиващи, които искат повече услуги дори и да набъбне цената.

"Разгледах квартирите, но не ми хареса нищо. Цената е по-ниска, но са без климатик, обща тоалетна, не отговарят на санитарно хигиенните изисквания, а с малки деца сме. По-чисто е. Може и да е по-скъпо на хотел, но си заслужава.", споделят родители за избора на квартира за летния си отдих.

Друга евтина алтернатива за почивка на морето е къмпингът. Там обаче трябва да разполагате с каравана, кемпер или поне палатка.