Хип-хоп купон във фонтана пред общината

Архив Пловдив

18-07-2012, 17:17

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Пловдивчаните Central Side превръщат Клуб 5 и Акватека „9-ти километър“ в мека на черното парти утре и в петък

Пловдивска хип-хоп група Central Side рекламира родния си град в новото си парче „За мен“, научи ПловдивУтре от солиста на групата. Видеото „За мен“ е купонджийско и показва емблематичните копчета и фонтана пред общината и няколко кадъра от Главната – като визитни картички на града.

„Ще промотираме клипа първо по пловдивските клубове, след което ще го разпространим в YouTube и Vbox7, за да бъде достъпен за всеки“, обеща солистът на бандата Емо. Първите готови кадри много се харесват на Емо, Васко и Марин. Те са включили само пловдивчани в екипа, който е заснел видеото. Черното парти на хип-хоп бандата ще може да чуете и видите още утре вечерта в Клуб 5 (бившият Baja) от 22 часа, от където те ще стартират лятното си турне.

Част от популятната в цяла България школа за хип-хоп танци „The Center” ще партнира на момчетата. Знойните красавици с име S.D. Crew ще покажат хореография, измислена специално за новото парче на групата.

На черното парти ще оживеят пред очите на купонджиите битките на дансинга между танцови школи, точно като във филма от близкото минало „Запази последния танц“ с Джулия Стайлс.

Партито на Central Side и танцьорките продължава и в петък в Акватека „9-ти километър“ от 23 часа.